dinsdag 22 januari 2013

Nieuwe creatieve workshops

Het is zo leuk om workshops te geven en inspiratie genoeg, dus hier zijn de nieuwe workshops  (binnenkort op de website www.colourtouch.nl) Heb je er nog vragen over mail me gerust info@colourtouch.nl

Nieuwe creatieve kinderfeestjes:
 Creatief kinderfeestje knuffels maken.
Je gaat met behulp  van sjablonen  je unieke knuffelbeest of monstertje maken. Lekker aan de slag met stof en vilt met naald en draad, op de naaimachine met begeleiding je beest in elkaar zetten en vullen en klaar.
Prijs: 15,- per kind
duur: 3 uur
vanaf 9 jaar


Vind je het leuk om in je eentje of met je vriendin deze workshop te volgen: voorjaarsvakantietip op dinsdag 19 februari
lekker creatief bezig zijn
geef je snel op! info@colourtouch.nl



Creatief kinderfeestje kinderschort maken
 Dit is een uitgebreide workshop, je gaat niet alleen creatief bezig zijn ,maar ook nog eens met je vriendinnen 'high tea'en met lekkere zoete lekkernijen waaronder natuurlijk cupcakes eten. Maar je moet ook hard werken op de naaimachine en met naald en draad om een  mooi keukenschort mee naar huis te kunnen nemen.
Prijs: 20,- per kind
duur: 4 uur
vanaf 9 jaar  minimaal 5, maximaal 7 kinderen




















Een nieuwe workshop voor volwassenen :
Workshop Tassen maken
Deze workshop is vooral een workshop om creatief bezig te zijn maar ook een leuke workshop waar je met het resultaat gerust gezien mag worden. Je hoeft niet te kunnen naaien, de constructie van de tas is eenvoudig om te maken voor iedereen. De tas die we gaan maken is een schoudertas van stevige stof , lekker groot 40cm, van binnen leuke voering. En als er tijd genoeg is kun je hem versieren met knopen, bandjes of gewoon zo laten.
Prijs: 35,- per persoon
De workshop duurt ong. 4 uur

Het is vanaf nu ook mogelijk om een high tea arrangement te boeken samen met een workshop , High tea met lekkere zoete en hartige hapjes vnml. zelf bereid.
Prijs van het arrangement incl.workshop: 47,- duur: ong.5 uur