maandag 25 oktober 2010

artistieke handen 2

Gisteren samen met Petra op de artistieke handenbeurs gestaan. We moesten gelijk wel even wennen want het was een grote ongezellige sporthal waarbij de kramen/tafels ook veel te ver uit elkaar stonden, terwijl je achterbuurvrouw juist weer heel dichtbij stond. Het was niet erg druk en de verkoop viel daardoor helaas wat tegen. Petra was desondanks toch heel enthousiast geworden over het staan op de beurs. Het geven van een workshop was wel een succes! In het begin gebeurde er niets, dus ik begon al te twijfelen of ik wel goed eraan had gedaan om workshops te doen, maar vanaf twaalf uur ben ik er gewoon de hele middag tot vijf uur druk meegeweest. Er onstond ook spontaan een groepje die met elkaar een workshop kussens maken wil gaan volgen, emails werden uitgewisseld dus dat word heel gezellig.Ook vroeg iemand die interesse had in de kussens maar andere kleuren wilde of ik ook in opdracht iets wil maken, dit vond ik ook een prima idee, ik wil best iets in opdracht maken ,maar ik blijf daarbij natuurlijk wel trouw aan mijn eigen creativiteit.

Nu eerst tijd voor de herfstvakantie en daarmee bedoel ik naar de stad met de kinderen en mijn dochter psychologische bijstand bieden,die aan het blokken is voor haar eerste schoolexamens.


heerlijk ontspannen bezig zijn!



En wat heel leuk is 20 november is mijn eerste workshop voor een kinderpartij . Er komen 9 meiden van 11 en die gaan rolkussens maken. Ik ga dus binnenkort weer de maandagmorgenmarkt afstruinen voor leuke stofjes en bandjes!