vrijdag 25 maart 2011

Vanalles aan het doen

Geen kinderfeestje of workshop deze week. lekker bezig geweest met allerlei ideeen om te verkopen op een leuke markt. Ideeen te over, binnenkort volgen de foto's maar ik ben bezig met kadotasjes van stof bijvb.om een kadobon leuk en mooi te verpakken, van Brenda had ik een tijdje geleden van haar vorige werk veel stofjes gekregen die ik daarvoor goed kon gebruiken, handige makeuptasjes voor in je tas maar die er ook nog mooi uitzien en nog een paar ideetjes die ik eerst even goed moet uitontwikkelen.
Deze week ook een tweedehandsnaaimachine aangeschaft voor de workshops, en hier en daar ben ik ook nog aan het zoeken naar een derde naaimachine.(ik had een naaimachine in bruikleen maar wil deze natuurlijk wel weer teruggeven)

Heel enthousiast ben ik geworden over het staan op de pure markt in Amsterdam. ik kwam daar via een andere website achter toen ik op zoek was naar het verkopen van handgemaakte producten. En er blijkt ook een internationale site te zijn etsy.com om je eigen producten te kunnen verkopen dus daar moet ik me in verdiepen.

Ook loop ik met een idee om iets te doen met een paar naailessen voor mensen die nog niet zeker weten of naaien wel iets voor hen is een soort kennismakingslessen mischien ook iets voor jongeren die naar een modeacademie willen.
Maar goed ook wel in de tuin bezig geweest met snoeien en opruimen van bladeren en takken, want met dit weer is dat toch ook wel erg leuk.