dinsdag 2 november 2010

Even niets

Ik vroeg me steeds af, waarom ik geen berichten ontving, terwijl ik iedereen had gemaild over mijn blog. Gelukkig heb ik iemand in huis die meer verstand heeft van computers en wat blijkt, dat ik het zelf  niet had aangemeld dus niemand kon een bericht achterlaten.
Op het moment doe ik het rustig aan, geveld door een hamstringblessure( niets voor mij rustig aan) hopenlijk duurt het niet te lang, want volgende week maandag moet ik wel naar amsterdam kunnen voor mijn favoriete stoffenmarkt. Ik heb een heleboel leuke stofjes nodig voor de workshop over twee weken  en daar ga ik zeker slagen. Dat is wel het leuke van zo'n meidenworkshop ,kan ik lekker mezelf lekker uitleven op de markt.
Ik heb ook enorm veel zin in workshop kleur en interieur, als mensen dan enthousiast met nieuwe ideeen naar huis gaan. Ik hoopte dat ik deze workshop op zolder kon doen, maar door mijn huidige staat denk ik dat dit niet gaat lukken er moet nog teveel gebeuren.
Leuke mailreacties gehad van de twee dames die interesse hadden op de beurs in workshop kussens maken, ik denk dat dit een hele gezellige workshop gaat worden in januari, nu nog liefst 2 extra leuke gezellige dames of moeder met dochter erbij.