woensdag 18 mei 2011

Shop op Etsy.com

Vorige week eindelijk de eerste kussens op etsy.com geplaatst.Helaas nog niets verkocht,maar positief dat er 2 kussens gewaardeerd worden door twee andere etsy leden 1 helemaal uit singapore!, is toch wel erg grappig zo krijg je echt het idee dat de wereld heel dichtbij is, misschien moet ik maar gelijk alles vertalen in het engels(hmm).
Op het moment lekker bezig met het maken van leuke kleine tasjes en een supertas voor mezelf.Nadat ik een paar leuke toilettasjes had gemaakt kreeg ik de smaak te pakken om meer tasjes te maken.Geen kussens meer even, eerst wat kussens verkopen.
De muizenserie begint al aardig vorm te krijgen, de muizenserie bestaat uit kleine muizenbroche's met ieder hun eigen verhaal. Ze zitten allemaal in hun eigen'boek' het is een werkje wat gewoon heel leuk is om te doen en ik zit helemaal in het idee.
Binnenkort naar Londen , heb zin om meer ideeen op te doen bij leuke winkels, maar ik moet je zeggen dat de etsy shop je ook hongerig maakt naar nieuwe dingen.

Workshop seizoen en kinderfeestjes zijn met het mooie weer helemaal over lijkt het wel. Ik heb twee geduldige meiden die nog steeds wachten op meer mensen voor een workshop, ik hoop echt dat het nog gaat lukken voor de vakantie, het is heel leuk om de workshops te geven, elke keer zo'n gezellige sfeer