maandag 3 januari 2011

Happy New Year

Weer een nieuw jaar begonnen.
Ergens toch altijd weer een nieuw begin,slaat natuurlijk eigenlijk nergens op want het is gewoon weer een volgende dag. Toch ga je onbewust nadenken over wat je in het nieuwe jaar wilt aanpakken of anders wilt gaan doen of niet.
Een ding weet ik in ieder geval zeker geen kerstmarkt voor mij om op te gaan staan dit jaar. Dat was een drama en doe ik niet nog een keer, koud, winderig en weinig geinteresseerden.
Ik wil wel graag op een beurs staan dit jaar waarvan ik zeker weet dat het een leuke goedlopende markt is, dus dat word een nieuwe zoektocht.
Hard bezig met de zolder om te toveren tot een superwerkplek, de volgende workshops kunnen dan op zolder gegeven worden.
Er staat in ieder geval al een nieuwe workshop gepland in februari kussens maken voor een groep van 5, dus daar ga ik binnenkort nog wat leuke stoffen voor uitzoeken.
Dit keer zal ik zorgen dat iedereen zijn eigen speldenkussen heeft, dus die ga ik zelf nog maken zodat ze die om de pols kunnen dragen en niet meer hun spelden en naalden kwijt kunnen raken.
Geen tijd dus om nieuwe kussens te maken. Eerst nog wel een hele leuke opdracht om een speciaal kussen te maken in een speciale vorm. En even een leuke slab naaien en opsturen naar mijn pasgeboren achternichtje . En natuurlijk eindelijk aan mijn winterjas beginnen, ja echt ik heb een geweldig origineel jaren 50 model jas gevonden maar kon pas in december slagen voor de juiste stof, ach de winter duurt nog wel en anders kan ik hem gewoon volgende winter aan.
Dit is de kleurige kant

Dit is de donkere kant

Dit zijn ze alledrie naast elkaar

Hieronder plaats ik nog even de foto's van de afrikaanse kussens die ik voor een klant heb gemaakt ze wilde ze graag voor de kerst hebben en natuurlijk heb ik dat gedaan, ze vond ze super geweldig en was zo blij . Die waardering is gewoon heel leuk.