maandag 6 december 2010

Workshop kleur en stijl

Vorige week zaterdag 27 november de eerste workshop kleur en stijl. Woensdag daarvoor vast de meeste spullen neergezet aangezien de dagen daarna er gewoon gewerkt moest worden.Ik bedacht me hoe lekker het is als de zolder klaar is en daar de workshops gehouden kunnen worden, want ik sjouw me  een breuk aan alle woonbladen ,stofjes etc. (Bovendien moet ook alles daarna weer naar boven).
De avond van te voren een heerlijke appeltaart gebakken want de workshop duurt toch tot half twee/twee uur.
Eerst mezelf even voorgesteld en even gevraagd  waar iedereen vandaan kwam( er was zelfs iemand uit Rotterdam)Eerst even algemene weetjes en feitjes over kleuren en kleurgebruik verteld en daarna ging iedereen lekker aan de gang met de materialen en hier en daar werden vragen gesteld.
Op de helft van de workshop werd al gezegd hoe leuk de workshop was, dus ik voelde me helemaal top.
Iedereen was blij met het resultaat, ook werd er gezegd dat ze er zelf nooit op zouden zijn gekomen, op deze nieuwe interieurideeen, heel verrassend dus.
Hieronder zie je de resultaten van een leuke ochtend.








Voor meerdere ruimtes moodboards gemaakt

Wel koude kleuren uitgekozen, maar met warme materialen zoals
bont en hoogpolig carpet word het heel warm

Heel verrassend geworden terwijl ze dacht op kleur
vooral oranje uit te komen


Op het moment ben ik een aantal originele kersthangers aan het maken voor de kerstmarkt in Butterhuizen. Ik vind ze eigenlijk te leuk om te verkopen, dus ik wil er best een aantal overhouden om zelf op te hangen of eventueel kado te geven aan familie of vrienden met de kerst. Ook neem ik natuurlijk nog wat kussens mee die echt bij deze tijd  van het jaar passen.